Termék kategóriák

Portwest S453 - Sealtex™ Classic kantáros esőnadrág, tengerészkék

Az új Sealtex™ kantáros esőnadrág könnyű és praktikus megoldás, melyről speciális anyagának köszönhetően minden szennyeződés könnyen letörölhető, eltávolítható.
Méretválaszték: S - 3XL
Cikkszám:
S453NAR#
Márka:
Portwest

Leírás

Alapanyag: Sealtex Classic 100% poliészter, trikó kötés, PU bevonattal 200g.
 
Termékválaszték: Sealtex® Classic esőruházat
Sealtex Classic választékunk egyedi technológiával készülő, PU bevonatú, rugalmas és ellenálló anyagból készült modelleket kínál. 100% Poliészter, tricot kötés, 200g. Hegesztett varrások, maximális vízállóság és szélállóság jellemzik.Garantáljuk, hogy exkluzív választékunk melegen és szárazon tartja a legkeményebb körülmények között is. Eső és szélálló megoldás rugalmas és rendkívül könnyen tisztítható alapanyagból.A Sealtex anyag egy speciális, rugalmas PU bevonattal rendelkező 100% Poliészter tricot szövésű anyag, mely nemcsak megfelel, de túl is teljesíti az EN343 szabvány előírásait. Az eredményeket független minősítő intézetek hidrolízis és hidrosztatikus vizsgálatai igazolják.
 
Jellemzők
Az új Sealtex™ kantáros esőnadrág könnyű és praktikus megoldás, melyről speciális anyagának köszönhetően minden szennyeződés könnyen letörölhető, eltávolítható. Hegesztett esővédő varrásai teljes eső elleni védelmet biztosítanak.
 
Tulajdonságok
Nagyfrekvenciás hegesztett vízhatlan varrásokkal rendelkezik.
 
Szabványok
EN 343 CLASS 3:1 X
WP 5,000MM
A kép csak illusztráció!

Portwest S453 - Sealtex™ Classic kantáros esőnadrág, tengerészkék
Termékváltozatok

Felhasználó
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló