Termék kategóriák

Fischer FIS A M 8 x 175 gvz (8.8) menetes szár, 10 db/csomag

Furatátmérő: 10 mm;
Egységár (csomag):
Bruttó: 7.612 Ft
Nettó: 5.994 Ft
Egy db-ra vetített ár:
Bruttó: 761 Ft
Nettó: 599 Ft
Cikkszám:
519393
Márka:
Fischer

Leírás

Legfontosabb jellemzők
  • Univerzális megoldás különféle fischer injektáló ragasztókhoz. Ezáltal átláthatóbb a rendszer és egyszerűsödik a tárolás.
  • Engedélyezett repedéses és repedésmentes betonhoz, tömör téglafalazathoz, üreges falazathoz és pórusbetonhoz különféle injektáló ragasztókkal kombinálva.
  • Optimális terhelhetőség a változtatható rögzítési mélységnek köszönhetően. Ezáltal csökken a szerelés és anyag költsége.
A FIS A menetes szár cinkkel galvanizált, 8.8-as acélból készül. A menetes szár a különféle típusú fischer injektáló ragasztók rendszereleme. Az injektáló ragasztó a menetes szárral minden építőanyagra alkalmas, illetve engedélyezett. A rendszer maximális teherbírásának érdekében ajánlott a furatok alapos tisztítása. A cinkkel galvanizált menetes szárakból és a fischer injektáló ragasztóból álló rendszer alkalmas és engedélyezett száraz beltérben történő rögzítésre.
 
Előnyök
  • A rendszer, amely FIS A menetes szárat vagy FIS E belsőmentes csapot és FIS V, FIS VT, FIS GREEN, FIS P plus injektáló ragasztók valamelyikét tartalmazhatja, a kívánt követelményeknek megfelelően szabadon választható, így biztosítva a széleskörű alkalmazást.
  • Az engedélyezett FIS A menetes szárak M6-tól M30-ig különböző alkalmazásokat tesznek lehetővé.
Alkalmazások: FIS PM, FIS SB, FIS EM Plus, FIS EB, FIS V, FIS VL, FIS P Plus, FIS P, és FIS GREEN injektáló ragasztóval történő rögzítésekhez
 
Építőanyagok: Számos fischer injektáló ragasztóanyaggal a FIS A engedélyezett különböző építőanyagok esetén.

Engedély: ETA-02/0024, ETAG 001-5, ETA-20/0603, DoP 0188, DoP No. 0072, DoP No. 0072, DoP No. 0094

Működése: A rendszer alkalmas elő- és átmenőszereléseknél. A FIS A menetes szárat kézzel kell enyhén forgatva a furat aljáig betolni.
 
Műszaki adatok
  • Furatátmérő (d0): 10 mm
  • Menet: M8
  • Hossz: 175 mm
A képek csak illusztrációk!
Felhasználó
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló